dissabte, de febrer 19, 2011

12 RAONS PER A UN DISC ( 4 de 12)

DIXA'M VORE

"Dixa'm vore" també té una història particular al darrera ja que el tema va sorgir a arrel d'una demanda que ens va fer Mariano Lalana, bon amic de la banda i director de Canal TE, per a qui vam gravar un especial de 50 minuts sobre el grup i que es va emetre repetides vegades per televisió.
Es tractava de fer una mena de jingle, en format cançó, per a un anunci de promoció del propi Canal TE. La veritat és que tant punt m'ho va demanar hi vaig accedir i deseguida van aparèixer les primeres idees sobre com seria el text del tema. La música, com tantes vegades passa, va anar acoplant-se sola als versos i aquí la teniu: La cançó de la Banda dels 13 que més vegades ha sonat per la tele, encara que fos només en alguns passatges. Lo curiós va ser que al final no va haver temps de fer la promo d'estiu que volien fer i van aprofitar el tema per al magazín que tot just aquell any començava i que presentaria amb la seva gràcia especial la meravellosa Diana Mar de dilluns a dijous i amb repeticions els caps de setmana. A més, aquest show diari i en directe , pioner a les nostres terres, va agafar el nom de la pròpia cançó i fins avui continúa emitint-se en prime-time matinal. Quasi res!
Com a detall final, comentaré que el pont musical de la cançó (que al disc interpretem a ritme de reggae) és posterior a la composició d'aquesta, uns quants mesos després i que a més en la gravació del cd va comptar amb les veus d'un bon grapat d'amics i amigues personals amb els que em va fer molta il·lusió comptar. Sou collonuts!