dilluns, d’agost 09, 2010

DIARI DE BITÀCORA: CAP DE SETMANA, DIES 6, 7 i 8













1r cap de setmana dels dos que ens toquen fer en aquest viatge tan apassionant, dies on la intensitat de la feina ha estat senzillament brutal i que va tindre el seu punt àlgid ahir diumenge a l'acabar de gravar a la 1'30 de la nit tocades... però anem a pams.

El divendres, tal com havia anunciat, va ser dia per acabar durant el matí les línies de baix de Benja i la tarda va ser moment per començar amb l'acústica, una feina molt agradable i que comença a donar forma musical al conjunt perquè és amb les seues notes que es comença a albirar el conjunt de lo que serà el tema.
Dissabte i diumenge ha estat el moment de Raül i Moisès respectivament amb les seues elèctriques i les distorsions i ritmes, puntejats i arpegis, riffs i opinions donant contundència i sensibilitat a parts iguals en les cançons. Era un moment especialment delicat de la gravació perquè en aquest punt cal tenir molt en compte que encara queden els teclats i vents per gravar i cal deixar-los espai per a posar les seues notes i tot allò que han d'explicar en cada línia amb la qual cosa calia buscar l'equilibri entre omplir i deixar buit el tema en diferents parts del seu cos. Sincerament, repte més que superat un cop escoltat el resultat final. Com diria Moi, "Sou unes bèsties pardes!!!"
Enmig d'aquest monòleg de guitarres va haver temps per incloure veu en un parell de temes i també n'hem quedat molt satisfets de lo que ha sortit. Per si de cas, continuarem guardant veu per lo que encara queda de trajecte. El continues amb natros mentres duri?