dimecres, de setembre 10, 2008

DIXA'M VORE

Aquest és el títol del nou magazine de Canal TE a partir de demà mateix 11 de setembre presentat per la Diana Mar i que porta el títol d'una de les nostres cançons... i la pròpia cançó com a sintonia del programa. A més a més, aquest nou espai comptarà amb una entrevista a l'Albert (i qui sap si la Banda dels 13...) i una petita actuació en format acústic d'aquest nou tema.
Per natros no hi ha millor manera de tornar de vacances que començar a Canal TE, així que ja ho sabeu... demà, d'11 a 13 h, i a partir de la propera setmana de dilluns a dijous, no deixeu de sintonitzar "Dixa'm vore".

2 comentaris:

Paqui & co. ha dit...

(Hola a tots!) HOLA ALBERT!! Ja veig que tot va molt bé, no? estaba escoltant el CD que em vas donar... jolin... et trobem a faltar saps... Últimament em recordo molt de tots.. del David, de la Rafi, d ela Glòria, de tu... de tot el que m'heu ensenyat, que ara ja va agafant molt de sentit. Potser estaràs pensant que això vol dir algo..potser sí, i llavors no hauria d'estar trista, no? jejeje
BUeno avisa'm quan tinguis un concert, que soc capaç d'anar a parlar amb l'alcalde per a que vingueu aquí a Vila-seca per les festes del gener!
Una abraçada enorme, i forces pel nou curs!!MUAAAAAAAAAA. Paqui.

Paqui & co. ha dit...

per cert... ja m'he adonat...

"estaba" va amb V... sorry, profe!!