divendres, de setembre 26, 2008

COMPTE ENRERA

Recuperem la normalitat en el blog ja que hem reiniciat la feina amb la Banda dels 13 i això significa posar-nos al dia de tot lo previst i lo que ja està sent una realitat.

*Ja es troba disponible el Book d'Albert i la Banda dels 13 a la part dreta del menú només clicant al damunt i baixant-lo per rapidshare.com.

*Ens hem presentat al concurs Carles Sabater de cançó i us mantindrem informats de qualsevol esdeveniment al respecte (creueu els dits!).


*Ja tenim 5 temes nous preparats per a assajar i posar al repertori, a més d'altres que esperen impacients el seu torn per a anar-los introduint.

*Aquesta tardor-hivern anirem alternant el format Gran Banda amb l'acústic del "Fet a mà". Les dates dels concerts les anirem posant com sempre a la zona del menú a mida que les anem confirmant i esperem que en siguin com més millor. Alguns dels projectes per tocar en segons quins llocs estan pendents de confirmació per la qual cosa no podem avançar res a risc d'agafar-nos els dits... però confiem que es vagin fent realitat ja que alguns ens fan molta il·lusió de dur a terme.

En definitiva, ha començat el compte enrera...