dijous, de novembre 08, 2007

...I AL FINAL EN VAN SER TRES

Aquest és el títol traduït d'un disc de Genesis de l'any 1977 i ens l'apliquem per al proper bolo (recordeu, el del dia 16 al Cafè del port) ja que Pedro se'ns ha unit a la festa. Pedrito és el nostre antic guitarrista i malgrat no figurar actualment en la nòmina dels 13, sempre es troba allí per a tirar un cable quan se'l necessita. Com sabem que tampoc és massa donat a carinyositats en públic, ens reservem l'opinió sobre ell per tal de no incomodar-lo, però ja podeu suposar en quanta estima el tenim. Doncs bé, allí estarà per tal d'arrodonir la trobada i intentar donar una miqueta més de calor a les fredes nits de novembre al port de La Ràpita.
Per cert, que per a l'ocasió, tenint en compte que no hi haurà gairebé ningú de la Banda dels 13 a l'escenari però toquem en format acústic bona part del vell repertori, per una nit ens reconvertim en "Albert i la Banda dels 1.3". Coses del marqueting i el "show business".
Per tal d'anar avançant una mica amb què us trobareu els que ens seguiu una miqueta i coneixeu el repertori o us comença a sonar, dir-vos que hi hauran 4 temes nous propis, 6 dels vells i dues versions. I com no, la vostra sempre benvinguda presència sense la qual tot deixa de tindre sentit.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ei!!!!!! K alegria, k alboroto... ja estem a divendres.

Ets dificil de localitzar.
L'altre dia vaig enviar un correu a l'adreça esglai@.... Pero no he obtingut resposta. Era per lo de les samarretes. No se, a tot cas ja li demanaré el telf a Nimi.

Com esteu tots, recuerditos!!!!

A aixó si!!! Ens veiem el dia 16 al cafe del port!!!!

Agurín