dimecres, de novembre 14, 2007

COMPTES ENRERA

Demà comencen dos comptes enrera: el primer, el de les 24 hores que faltaran per a l'estrena del "Fet a mà" al Cafè del port de La Ràpita (el nostre format acústic) i el segon, el del mes exacte que faltarà per a l'estrena de l'altre espectacle, el de "Reincidents casuals" a l'auditori de la Filha. Prometem que en cas de que la gravació quedi prou decent al concert d'aquest divendres 16, penjarem l'actuació aquí mateix, si pot ser íntegra.
A més, aquesta setmana hem confirmat el mes d'actuació per a l'auditori del Maset a La Ràpita: febrer del 2008.
I entre mig, ens posem a voltants de gener a gravar nous temes per a la nova maqueta (o pot ser alguna cosa més?).
I més encara, ja que al desembre estrenarem si tot va bé, la nova web del grup gràcies a l'inestimable col·laboració i sacrifici del gran Hernan Subirats.
Uffffff! I fins aquí el butlletí oficial del grup. Demà, un petit break merescut, que el passarem anant a Barcelona a veure en directe el gran Ismael Serrano. Fins divendres!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Albert
Sóc Josep Roig i presento un programa a La Plana Ràdio que parla dels blogs , dels seus continguts ,de qui hi al darrera , de la finalitat dels mateixos,etc...
La manera de triar els blogs dels que es parlar s’ estableix mitjançà una cadena propiciada pels mateixos bloggers. Es a dir, l’ entrevistat del dia recomana el següent.

Avui he parlat amb Josep Vidal “Kernel” i m’ ha recomanat el teu concretament m' ha recomanat el myspace pero des d'ell no em podia posar en contacte amb tu i he vist que tens també un blog , per això utiltizo els comentaRIS ,així que DES DEL BLOG t’ envio aquest missatge per demanar-te de participar .
Si és possible envia’m un numero de telèfon per poder explicar-te millor “d’història” o si vols em truques tu al 977 71 92 21 o al 639 53 09 52.
El nostre correu és laplanaradio@santabarbara.cat

Salut

Josep