divendres, de novembre 26, 2010

FANZINE ROCK&POSTA


Que Josep Vidal és un crack qualsevol ho sap; els que a més el coneixem personalment i gaudim de la seva amistat des de fa uns anys som uns privilegiats. I quan Vidi fa coses com el fanzine "Rock&posta" només cal rendir-se a l'evidència que aquest tio és algú molt especial a qui caldria catalogar com a espècie protegida automàticament. Aquest fanzine, que us podeu descarregar des d'aquest enllaç (http://www.mediafire.com/?px1tb3nb3xqpvb1), és un compendi de totes aquelles notícies que tenen a veure amb l'escena musical actual de les nostre Terres, fent un repàs alhora exhaustiu i d'autèntic historiògraf dels vells temps tot recordant grups i formacions que ja no són entre natros però que en algun moment van estar oferint les seues cançons a tot aquell que les vulgués escoltar.
En aquesta entrega hi ha una petita entrevista a un servidor per parlar sobre la Banda dels 13, així que si us interessa, només cal que feu clic a l'enllaç anterior per descarregar gartuitament el fanzine, o clicar damunt d'aquest altre enllaç per llegir-lo on-line: http://issuu.com/rockandposta/docs/r_p2?viewMode=magazine

Vidi, lo dit: ets lo puto amo!!!

4 comentaris:

Exóticopop ha dit...

Descarat! Vidi està fent molt per donar a conèixer el treball de molta penya. Rock&Posta des del primer número es un article de culte!

jesus ha dit...

Vaya article més espectacular, només queda que diguem:
hip, hip!

Cristian Porres ha dit...

Íntegre, proper, enorme, lleial, autèntic, sensible, socarró, lúcid, tímid, amic del seus amics, rocker hasta la mèdula, mestre de mestres, memoriós, seductor, detallista, generós, MÚSIC en majúscules… ne voleu més? Josep Vidal "Vidi" és lo puto amo.

Vidi ha dit...

eiks, me fareu caure la llagrimeta!
bones festes a tots.