dimecres, d’agost 29, 2007

SONA9: EL VEREDICTE (1ª part)

A la pàgina del Sona9 han publicat una entrada on es fa saber que el veredicte per a fer passar els 9 grups i/o cantants dels 18 que estem ara a la següent fase, es fara aquest proper dijous 30 d'agost.
Els 9 grups que passin aquest tall hauran de passar una sèrie de proves "on demostraran la seva originalitat i efectivitat" segons paraules de Ferran Amado, un dels màxims responsables d'aquest concurs. Una d'aquestes proves serà la participació dels grups (agrupats de 3 en 3) en tres grans cites en directe:

DISSABTE 1 DE SETEMBRE 18:00 HORES: FESTIVAL ACÚSTICA DE FIGUERES (PLAÇA MUSEU DALÍ)
DISSABTE 15 DE SETEMBRE 21:00 HORES: MERCAT DE MÚSICA VIVA DE VIC (ESCENARI RAMBLA PASSEIG)
DIUMENGE 23 DE SETEMBRE 18:00 HORES: FESTES DE LA MERCÈ - BAM (ESCENARI CORREUS)

La immediatesa de la primera cita (aquest dissabte) i el no haver rebut cap e-mail o trucada per part de l'organització per dir-nos que havíem estat un dels 9 escollits (cosa lògica si t'han de donar temps per a preparar els directes) ens fa estar molt segurs de no passar ja aquesta fase i que la nostra aventura en el Sona9 tocarà a la seva fi oficialment demà mateix. Tot i així esperarem el veredicte oficial per a fer la corresponent entrada per tal de fer un repàs del que ha estat la nostra participació en el Sona9 2007.
Això sí, és de justícia agraïr des d'aquest humil blog els vots de tota la gent (familiars, amics i desconeguts) que hem anat rebent al llarg de l'últim mes al blog del Sona9 (per cert, podeu continuar votant, ja que el Premi popular es pot guanyar tot i no haver passat fase). Mil gràcies a tots i a totes!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No pateixis Albert que no et deixarem tornar a cantar al caraoke, adelante campeón!!!

Anònim ha dit...

I què serà de Nino Bravo a partir d'ara?