dijous, d’agost 16, 2007

PROJECTES, PROJECTES, PROJECTES...

Després de no parar quiets durant els darrers mesos, el futur no sembla que signifiqui que ve una altra aturada per a la banda ja que són uns quants els projectes ja pensats i força decidits que aniran veient la llum en els propers mesos. D'entrada, i com qui no vol la cosa, continuem a l'espera de la decissió del jurat del Sona9 per saber si passem o no a la següent fase del concurs, fet que se sabrà en breu i del qual tindreu notícia tan bon punt tinguem la confirmació d'una cosa o una altra. Però com que a fi de comptes això no depèn de nosaltres en aquests moments i no pretenem estar parats en funció del resultat, aquí hi són alguns dels ingredients per als propers mesos:

1- Pàgina web: Ara sí que serà una realitat el nostre propi domini .com i des del qual tindreu accès a més material i altres cosetes curioses respecte a la Banda dels 13. Això, per altra banda, no significarà la fi d'aquest blog que creiem que continua sent una eina genial per a posar notícies i mantindre un contacte ràpid entre la gent.

2- Edició de la maqueta gravada a Barcelona amb els temes "No hem vingut per a quedar-nos (però d'aquí no marxem)", "Sabates, botons i dimonis", "Algú ha de cedir" i "Neda i guarda la roba", a més a més d'alguns extres en format video o audio encara per determinar. De fet, ja es pot adquirir una primera edició de la maqueta en les nostres actuacions o bé via e-mail que inclou "El llarg adéu" apart de les cançons abans esmentades.

3- Camisetes d'"Albert i la Banda dels 13" amb el logotip del grup per lluir-lo tan com vulgueu.

4- Concerts, concerts i concerts (alguns, us ho podem assegurar, molt especials).

5- Nous temes en directe de cara a ampliar el nostre repertori.

6- Creació d'un espectacle en format reduït i acústic per a actuacions de caire més intimista.

7- Participació en un programa especial dedicat al grup per al canal Terres de l'ebre (te).

I ara? Ara realitats, realitats, realitats...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

"Norman Bates" em diu que t'escrigui coses que així et tenim ocupat. Molt bo el concert de l'altre dia al castell. Sento que la grabació en video no sigui massa bona, pero et prometo que d'aquí a que anem a Barna a la final del Sona (que hi anirem) ja en sabré més.
Petons

Anònim ha dit...

Això fot molt bona pinta, ara és moment de fotre espenta.
VINGA TOTS A VOTAR AL RAPITENC!!!!

Canya!!!

Anònim ha dit...

Vaig estar al castell i vaig flipar amb les cançons i el so de la banda en conjunt. Us heu guanyat un devot a partir d'ara! Molta sort i felicitats!