divendres, d’abril 21, 2006

DESPRÉS DEL CONCERT


Bé, ahir per la nit vam fer el bolo al Delfos: crec que vam sonar acústicament molt bé i cada instrument (incloent les veus) es sentia clar. La química amb la gent va ser magnífica i dalt de l'escenari ens ho vam passar d'allò més bé, sobretot a arrel dels petits interludis musicals que es van anar incorporant entre el repertori. Crec que malgrat la majoria de lletres de les nostres cançons són serioses i pretenen donar una visió àmplia de molts aspectes, de vegades importants, de vegades anecdòtics, la comunicació amb un públic tan aprop físicament com és el que hi ha en un pub, invita a la relaxació i l'humor durant el concert. Allí estàvem: ataviats amb barrets de cowboys interpretant una versió molt lliure d'un tema nostre anomenat "Menuda" que va ser precedit per l'incombustible (i inaguantable!) "Don't break my heart, my eachy eachy heart", o petits apunts d'en "Paquito el chocolatero". Quan un s'ho passa bé dalt de l'escenari, i té confiança en allò que fa perquè la gent l'hi dóna, tot és màgia.
Gràcies a en Manel Zaera per no només haver penjat més fotos del concert d'anit, sinó inclús un vídeo justament amb un fragment del tema abans esmentat, "Menuda", musicalment discutible però humorísticament perfecte.
També pot ser cert que un local tan maco com el Delfos, i un concert tant encertat com el d'ahir, hagués estat bé plenar-lo de gom a gom però els que hi érem ho vam gaudir tant a dalt com a baix de l'escenari. Gràcies a tots per fer-ho possible!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

IIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH